Стало відомо про те, що співробітникам правоохоронних органів проводять обшуки в музеї Революції Гідності.

Таким чином, повідомляється, що пов'язані обшуки з будівництвом меморіалу Небесної Сотні.

Про це повідомили в прес-службі музею. По знімках, які опублікували в мережі, видно, що в офіс музею вони прийшли зі слідчого управління з розслідування злочинів у сфері службової діяльності.

Прес-секретар СБУ, Ольга Гаїтянська заявила про те, що вони лише допомагають, а саме слідство ведеться Національній поліції Києва.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Нагадаємо, що все це відбувається перед річницею Майдану. День Гідності та Свободи вже в суботу, 21 листопада, і вони проводили форум, в якому готували заходи до цього дня.

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в день матері, який відзначається у другу неділю травня, в столиці нашої країни пройшло ХОДА матерів українських військових, які загинули на Донбасі. В акції взяли участь кілька сотень родичів воїнів, які втратили життя на Донбасі і на Євромайдані, причому всі вони приїхали до Києва з багатьох регіонів країни.

Як повідомляв портал "Знай.иа": на річницю арешту українського режисера і письменника Олега Сенцова ряд діячів культури провели акція під назвою"садіть квіти, а не людей". Акція пройшла у Хрещатому парку Києва. Небайдужі висадили квіти, а також помістили поруч таблички з в'язнями, яких Кремль відправив у в'язницю.

Також "Знай.иа" писав, що Європейський Союз не буде вводити нові санкції проти РФ через рішення роздавати паспорти жителям Донбасу. При цьому влада нашої країни закликала, навпаки, посилити їх щодо країни-агресора за її неправомірні дії.