Не зважаючи на пандемію небезпечного коронавірусу, кияни продовжують ігнорувати елементарні правила особистої безпеки. Зокрема, продовжують тісно набиватися до переповнених маршруток. Відповідне фото опублікували у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Хіба «карантин вихідного дня» зможе допомогти, якщо у будні дні жодні обмеження не діють?», пише автор посту, зазначаючи, що все відбувається на Дарниці.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

«Щоб обмеження виконувались, потрібно, перш за все, вивести більше одиниць громадського транспорту, без обліку маршруток. Тому подібні пости не допомагають, але підігрівають істерію нашої сьогоднішньої реальності», «Треба, що б транспорт працював у нормальному режимі, а то скоро взагалі через вікно впускати будуть», - зазначають містяни.

«Сьогодні померла жінка в Києві, у якої 3 дні тому 36-річна дочка померла від ковіду... Сім'ями вимирають, що вони творять?», - обурюється дехто.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Що ви пропонує, вдома сидіти? На роботу не ходити? Родину не годувати? Як взагалі жити?», «Мають бути не обмеження, а більша кількість маршруток щоб не було черг і забитих маршруток, так само з метро, потрібно щоб метро не чекали по три чи п'ять хвилин, а звести до мінімуму очікування, щоб вагони були не забитими людьми. І звісно від людей потрібно чекати дотримання всіх вимог», - додають кияни.

Раніше повідомляли, смертність населення України в період пандемії нижче минулого року: парадокси статистики.

Як повідомляв Знай.uа, Мендель після скандалу зробила заяву про стан Зеленського: "Вже ні".

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до українців: "Кожна зараза сприймає це на свій рахунок".