Стало відомо про те, що дітям у третьому класі розповідають про глінтвейн у підручниках. Директор звернувся до МОН.

Таким чином, повідомляється, що директор школи Дмитро Ламза вимагає пояснень від МОН, адже, на його думку, дітям у третьому класі не потрібно знати, що таке глінтвейн.

Завдання з'явилося в підручнику» я вивчаю світ", який призначений для третього класу. Його авторами стали О. Волощенко, О. Козак і Р. Остапенко.

Вправа вивела з себе коментаторів під публікацією в соціальній мережі Facebook. Директор київської школи Дмитро Ламза зазначив, що до цього моменту не знав, що таке глінтвейн, і ніколи відповідно не пробував його.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До слова, коментатори розділилися. Одні вирішили, що таке завдання обурливо, і це дітям знати занадто рано, а ось інші вважають, що це нормально. Якщо діти знають про інших алкогольних напоях, то чому з цього списку потрібно виключити глінтвейн.

Видавці ж у свою чергу звинуватили самого директора і вчителів, які не можуть пояснити це.

Адже, мета підручника в тому, щоб зробити дитину компетентною для життя в сучасному суспільстві, а завдання має показати дітям, що пити алкоголь до повноліття не можна.

Нагадавши, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Верховну Раду "замінували": до поліції надійшов анонімний дзвінок

Також " Знай.ІА " писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино і горілку