Киянка народила в машині, не встигнувши дістатися до лікарні. Про це розповіли в столичній поліції.

Як повідомляється, до патрульних поліцейських з проханням про допомогу звернувся водій автомобіля, в якому перебувала вагітна жінка. Він повідомив, що його дружина народжує і їй необхідно терміново потрапити в пологовий будинок, розташований на іншому кінці міста.

Патрульні зголосилися супроводити авто, але події розвивалися стрімко - у жінки почалися потуги, і на бульварі Лесі Українки вона прямо в автомобілі народила малюка.

На щастя, породіллю супроводжував медичний працівник, який допоміг прийняти пологи. Поліцейські супроводили машину з жінкою і дитиною в лікарню, де їх оглянули лікарі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Незважаючи на те, що ми знали, що в автомобілі є медик, ми переживали, щоб з жінкою і її дитиною все було добре, тому намагалися максимально швидко доставити їх в лікарню. Спасибі водіям, які реагували на наші сигнали і поступалися дорогою", — зазначили патрульні.

"Залізний чоловік! Норм, каже, І все. І спокійний", - зазначають у коментарях до повідомлення.

Нагадавши, хвору коронавірус українку не пустили в пологовий будинок-народжувала на порозі лікарні

Також Знай.uа писав, у Кропивницькому через недбалість лікарів померла 11-місячна дитина