Популярний український телеведучий Олексій Суханов привітав українців з першим снігом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На опублікованому відео ведучий вирішив показати, скільки першого снігу навалило в Києві всього за один день, і завзято трясе молоде деревце, з якого валяться величезні снігові грудки.

"З першим снігом, друзі! Але будьте обережні на вулиці і за кермом!» ,- написав він у повідомленні під відеороликом.

"Клас!!!", "А у нас мороз -15", "В Одесі снігу немає!» ,- коментують відео телеведучого його передплатники в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Додамо, що в Києві випав довгоочікуваний перший сніг. Він став причиною майже півсотні аварій на столичних дорогах, розповіли в поліції міста.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.