У Києві випав довгоочікуваний перший сніг. Він став причиною майже півсотні аварій на столичних дорогах, розповіли в поліції міста.

Як завжди, опади в кінці листопада стали несподіванкою для міської влади-дороги не встигали розчищати, тому за ніч патрульна поліція нарахувала 47 дорожньо-транспортних пригод. На щастя, ні в одній з них не постраждали люди. Найбільше аварій зафіксували на дорогах Оболонського району, а найменше в Подільському – тільки одну аварію.

У Київській міській держадмінстрації відзвітували про три сотні одиниць спецтехніки, яка чистила дороги від заметів в ніч з 17 на 18 листопада. Також використовували три десятки одиниць допоміжної техніки і майже 170 співробітників комунальних служб.

Наразі триває спеціальна обробка тротуарів від снігу та ожеледиці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, снігопад ніяк не вплинув на роботу громадського транспорту – він продовжує працювати в штатному режимі.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.