Стало відомо про те, що по Києву покотилася хвиля обливання автомобілів кислотою. Вже п'ять випадків.

Таким чином, повідомляється, що всього за кілька днів у Києві близько п'яти автомобілів були облиті кислотою.

Хто це робить-невідомо. Також, не ясний мотив. І ось, в мережі розповіли про ще один випадок.

Цього разу вандали забралися на вулицю Панаса Мирного, і припаркований там автомобіль став наступною жертвою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це повідомили на сторінці «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Очевидці просять допомогти встановити особу зловмисників і негайно покарати їх.

15 Листопада кислотою облили ще два автомобілі, які були припарковані на проспекті Маяковського.

Найімовірніше, на досягнутому вони не зупиняться, тому, співробітникам правоохоронних органів потрібно оперативно їх розшукати.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.