Стало відомо про те, що в Києві чоловіки влаштували традиційний «голий» забіг. Пробіглися по підземці в стрінгах.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 16 листопада, компанія з молодих людей влаштували забіг по столиці в трусах.

Вони пробіглися по підземному переходу на станції метрополітену»Площа Льва Толстого".

Про це повідомив інформаційний портал ТСН.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Все було знято на відео очевидцями, і виходячи з нього стало зрозуміло, що лише один хлопець надів захисну маску, інші були без неї, а це суперечить правилам карантину.

Більше десяти хлопців бігли в нижній білизні поруч з квітковими лавками. Забіг не подівся більше хвилини.

До слова, оператор втік за ними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві десяток чоловіків пробіглися голяка по метро: фото 18+.

Як повідомляв " Знай", кияни в бікіні влаштували голий забіг на Хрещатику: "зате в масках!". Варто відзначити, що оточуючі при цьому майже беземоційно реагують на те, що відбувається, проте з інтересом спостерігають за забігом.

Знай писав, українці епічно "відпалили" на місцевих виборах - собачки, Селфі і ніж для комісії. Чоловік вирішив зробити для спостерігачів незвичайний подарунок. Перед тим, як отримати бюлетень він виклав на стіл "класний ніж". Члени комісії подякували виборцю, однак від подарунка відмовилися.