Український пенсіонер-винахідник зібрав незвичайний транспортний засіб, який назвав "Зятьком".

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що винахідник із Черкас Олександр Іванович змайстрував незвичайний триколісний транспортний засіб. Транспортний засіб він оснастив двигуном від генератора, баком від вогнегасника та фарою від “Жигулів”. Чоловік навиває свій винахід безвідмовним, тому назвав його “Зятьком”.

Скріншот із відео


Раніше чоловік працював слюсарем на СТО, а коли пішов на пенсію, то став зварювати те, що вигадає. Ось так і з'явився чудернацький траспортний засіб. Свої винаходи чоловік робить з того що є в гаражі, а необхідні деталі купує на базарах.

На “Зятьку” пенсіонер з дружиною їздять і в магазин, і на базар. Цей транспортний засіб розганяється до 50 кілометрів за годину. Цікаво, що правоохоронці документи на транспортний засіб не вимагали, бо не зрозуміли до якої категорії його віднести.

Скріншот із відео


Згодом пенсіонер планує удосконалити свій винахід. Винахідник хоче змайструвати багажник та встановити магнітолу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що маленька принцеса позбулася рук і ніг, але не втратила віри: "Життя прекрасне"

Також портал Знай.uа писав, що король фріків покинув світ через приниження: "Якщо захочу побачити виродків - подивлюся у вікно"

Також портал Знай.uа писав, чи повернеться людство до звичного життя після пандемії і яким воно буде: "Деяка подоба нормальності"