У Києві 40-річна жінка організувала бізнес з продажу дівчат у сексуальне рабство закордон.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що 40-річна жінка займалася вербуванням дівчат з важким матеріальним становищем у Києві та Одесі. Вона пропонувала їм роботу закордоном, пов'язану з ремеслом з хорошою оплатою. Далі вона відправляла їх до Туреччини, де її спільник заволодівав документами дівчат і прилаштовував в нічні клуби і готелі для надання інтимних послуг.

Жінку вдалося затримати в Одесі під час переправлення чергових дівчат. За кожну "працівницю" вона отримувала від 1000 до 1500 доларів від свого спільника з Туреччини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зловмисниця була затримана в порядку статті 208 КПК України. Поліція провела санкціонований обшук за місцем проживання жінки, в результаті якого вилучили речові докази у вигляді мобільного телефону і чорнових записів.

Слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину та подали клопотання до суду для обрання їй запобіжного заходу.

Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дві тернополянки потрапили в сексуальне рабство в Об'єднаних Арабських Еміратах. Шахраї обманним шляхом привезли українок в далеку країну.

Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці затримали 29-річного львів'янина, який влаштував "будинки розпусти" у Дніпрі та Львові.

Також Знай.иа писав, що правоохоронці викрили злочинну групу, яка взяла людей у рабство, влаштувавши трудовий табір в Апостолівському районі (Дніпропетровська область).