Київський підприємець спритно обійшов нові карантинні обмеження, перетворивши свій веломагазин на"церкву".

Читайте Знай в Google News!

Про це Олексій Кушка розповів на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що з 11 листопада в Україні впровадили постанову Кабінету міністрів, яка забороняє працювати всім, крім продуктових магазинів, аптек і транспорту, у вихідні дні. Таке рішення викликало шквал негативу з боку підприємців країни, оскільки більшу частину прибутку вони отримують саме по суботах і неділях.

Для того, щоб не закривати свій бізнес на вихідні, київський підприємець Олексій Кушка вирішив перетворити свій веломагазин на "велосипедну церкву України", адже заборону на роботу релігійних установ не вводили.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Наша місія нести світле, велосипедне майбутнє в голови і серця людей. Просвіщати їх і наставляти на велосипедний шлях", – написав Кушка.

Він також запросив усіх бажаючих приєднатися до "церкви"і" помолитися за здоров'я керівництва держави, міст, селищ, установ, рідних і близьких".

Пост Олексія Кушки в Facebook / скріншот
Пост Олексія Кушки в Facebook / скріншот

Велосипедна Церква України / фото: Facebook
Велосипедна Церква України / фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці оцінили наслідки карантину вихідного дня, сумний кінець неминучий.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні майже 1000 закладів порушили карантин за добу.

Також Знай.иа писав, що у Львові місцеві поліцейські, з волі уряду, склали десятки адмінпротоколів на місцевих бізнесменів