У Києві протягом двох днів протримається густий туман, видимість в якому складе 200-500 метрів.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що з вечора неділі, 15 листопада, по ранок понеділка, 16 листопада, в Києві буде густий туман, який знизить видимість до 200-500 метрів. В Укргідрометцентрі оголосили I рівень небезпеки, жовтий.

Туман / фото: Znaj.ua
Туман / фото: Znaj.ua

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Водіям радять дотримуватися наступних правил на дорозі:

  • Знизити швидкість руху;
  • Включити протитуманні фари разом з ближнім світлом (при наявності);
  • Дотримуватися безпечної дистанції з іншими автомобілями;
  • При зупинці включити світлову сигналізацію;
  • Уникати різких маневрів на дорозі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що повітря в Києві знову небезпечно забруднене. Про це повідомляють дані рейтингу World Air Quality Index (сервіс Iqair), де відстежується рівень забруднення повітря в режимі реального часу.

Як повідомляв портал Знай.иа, у понеділок, 16 листопада, Україну накриє скажений холод. Тиждень почнеться з поступового зниження стовпчиків термометрів до мінусів. У деяких регіонах температура повітря опуститься нижче нуля. А ось на схід України прийдуть люті морози, там вдень буде до -5 градусів.

Також Знай.иа писав, що рівно за 15 днів до початку календарної зими в Сумській та Харківській областях випав сніг. Погода в цих регіонах вже нагадує про те, що незабаром в Україну прийдуть холоди.