Чоловік з Великобританії з гордістю завив світу про те, що він не людина, а собака. Він одягається у відповідні костюми і гавкає на перехожих на вулиці.

Читайте Знай в Google News!

Дивовижну історію британської людини-собаки розповідає видання "Daily Mail".

37-річний Каз Джеймс працює менеджером магазину в англійському місті Солфорд, графство Великий Манчестер. Він гавкає на друзів і тварин, носить речі не в руках, а в зубах, є з собачої миски. А все тому, що ще з дитинства він сприймав себе собакою більше, ніж людиною.

Каз Джеймс / фото: Daily Mail
Каз Джеймс / фото: Daily Mail

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У його гардеробі можна знайти безліч нашийників, повідків і спеціальних костюмів з масками і лапами. За два костюми з гуми він віддав 400 фунтів стерлінгів, а хутряний костюм, зшитий на замовлення в Канаді, обійшовся йому в 2000 фунтів стерлінгів.

"Я ніколи не відчував себе людиною, — стверджує Джеймс. - Я завжди відчував себе, як пес, який опинився не на своєму місці".

Каз Джеймс / фото: Daily Mail
Каз Джеймс / фото: Daily Mail

Каз розповів, що собачі звички спостерігалися в ньому ще з 6 років. Він ніколи не ділився ні з ким цими почуттями, аж поки не знайшов людей зі схожими інтересами. Джеймс стверджує, що його пристрасть абсолютно позбавлена сексуального підтексту і не має нічого спільного з фетишизмом.

Каз Джеймс / фото: Daily Mail
Каз Джеймс / фото: Daily Mail

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сама перероблена "пацанка" провела експеримент над живим чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.иа, психанул і облисів - в мережі показали їжачка, який втратив голки через стрес.

Також Знай.иа писав, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки.