Спорткомплекс "5 елемент", який має відношення до експрезидента України Петра Порошенка, підловили на порушенні карантину вихідного дня, запровадженим урядом Зеленського напередодні через рекордну кількість хворих на коронавірус.

Подробиці повідомляє поліція Києва у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Під час комплексних перевірок правоооронці прибули у спорткомплекс, який, попри обмеження Уряду, продовжив роботу. На прохання поліцейських припинити роботу адміністрація відреагувала відмовою. У результаті складено адміністративний протокол та розпочато кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
В поліції уточнюють, що масштабні перевірки відбулися у багатьох закладах Києва. В ході рейду правоохоронці прибули у спорткомплекс і зафікували, що, попри обмеження Уряду, спорткомплекс продовжує працювати у звичному режимі та обслуговує клієнтів. На прохання поліцейських припинити роботу адміністрація відреагувала відмовою, внаслідок чого було складено адміністративний протокол та відкрито кримінальне провадження.

У Києві оштрафували спорткомплект Порошенка, скріншот відео Facebook

"Сьогодні у Києві мобільні групи поліцейських заступили на охорону правопорядку та перевірку дотримання карантинних обмежень. При цьому правоохоронці роз’яснюють вимоги чинного законодавства та необхідність дотримання протиепідемічних вимог. Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс "5 елемент" у Подільському районі працює в звичному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських у приміщення. У результаті складено адміністративний протокол за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України", - резюмують в поліції.

У Києві оштрафували спорткомплект Порошенка, скріншот відео Facebook

Нагадаємо, під час поїздки у Львів лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко зізнався, що хворіючи на коронавірус з запаленням та температурою легень втік з лікарні.