У Києві в ніч з 13 на 14 листопада гасили пожежу на яхті посеред Дніпра. Про це повідомили в ДСНС міста і в соцмережах.

Рятувальники розповіли, що горіло судно в районі вулиці Лютневої неподалік від острова жуків, в Ольгінській затоці, в Голосіївському районі столиці.

Палаюче судно довжиною 20 метрів знаходилося приблизно в 250 метрах від берега. На те, щоб загасити вогонь, у пожежників пішло близько трьох годин – ліквідувати загоряння вдалося тільки до 23:59.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На щастя, всім, хто перебував на судні, вдалося перебратися на інший човен, який приспів до палаючої яхти. За попередніми оцінками, жертв і постраждалих в результаті пожежі немає.

"Листопад горить. У Києві прямо перед застіллям спалахнула 20-метрова яхта з людьми на борту. Гостей з пекельного бенкету забрало інше судно, а рятувальники загасили пожежу через кілька годин. Жертв і постраждалих немає. Вечірка - вогонь", - зазначили в телеграм-каналі Perepichka News.

"О 9 загорілася, опівночі загасили... це називається догоріла, а не ліквідували пожежу", "Ого, така грошей коштує, напевно, за 3 ляма зелених", - зазначають українці в коментарях.

Нагадаємо, що у Дніпрі на перехожих пішов дощ з окропу.

Також Знай.ua писав, що на Львівщині сталася НП, в одному з селищ області загорілася Церква.