У Києві раз у раз пропадають люди. Особливо частини пропадають люди похилого віку і люди з провалами в пам'яті. В даний час в столиці розшукують жінку, яка пішла з дому в одних капцях. Про це передає спільнота "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Просимо допомогти в пошуку Цуркан Ольги Тихонівни, 30 серпня 1937 року народження. Пішла вночі 14 листопада 2020 року з будинку по вулиці Депутатській, розташованій у Святошинському районі», - пишуть у соціальній мережі.

Як повідомляється, Літня жінка вийшла з дому дуже легко одягненою, і може постраждати від переохолодження.

"Була одягнена в халат і звичайні кімнатні тапки. Може хто бачив?",- додають автори повідомлення.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові зник сивий пенсіонер у Білій кепці. Про те, де він може перебувати, немає ніяких повідомлень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі розшукують 13-річного підлітка. Хлопчик пішов з дому і не подає ніяких повідомлень своїм родичам.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині зник молодий хлопець з розладами психіки. Його розшукую майже місяць, на момент зникнення чоловік був одягнений у штани бордового кольору, помаранчеву олімпійку і шкіряні туфлі.