Зима все ближче підбирається до України. Ще недавно повідомлення про перший сніг надходили тільки з високогір'я Карпат, а тепер перші сніжинки вже кружляють над Київською областю. Відео першого "київського" снігу опублікували в телеграм-каналі KIEVMAP.

За словами авторів оприлюдненого відеоролика, зняти перший сніг вдалося в ніч з 13 на 14 листопада на дорозі неподалік від міста Богуслав Київської області. Судячи з усього, снігові опади потрапили на камеру автомобільного відеореєстратора.

Зазначимо, що синоптики раніше попереджали, що в суботу на Київщині, Житомирщині, Сумщині та Чернігівщині можливе випадання мокрого снігу. При цьому температура повітря коливатиметься в межах 2 градусів морозу вночі і до 6 градусів тепла вдень.

У столиці 14 жовтня очікуються нічні заморозки до одного градуса нижче нуля, а вдень прогріється до 3-5 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.