У Києві чоловік, якому стало погано на вулиці, став жертвою нахабного пограбування. Про це розповіли свідки злочину у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все сталося на вулиці Жилянській. За словами автора відео, чоловік раптово впав і втратив свідомість. Повз нього проходив громадянин, який замість надання допомоги потерпілому просто пограбував його-витягнув з сумки гроші.

Автор відеоролика зателефонувала в "швидку допомогу" і повідомила про все в поліцію. У цей час її чоловік спробував наздогнати грабіжника, але не зміг.

"У мене немає слів! Невже у цього типу немає людяності!??? Чому??? На місці цієї нещасної людини може опинитися кожен! Люди, будьте чуйнішими, добрішими, відповідальнішими, і світ стане кращим! Вірю в те, що людина не просто так виявляється в певному місці і в певну годину, мабуть комусь потрібна ваша допомога! Але не така, як бачимо на відео! Таким недолюдям ганьба!!!", "Так чинить не людина, а істота. Куди ми котимося, далі нікуди! Я сподіваюся, що ці гроші йому нічого доброго не принесуть, а ось бумеранг за таке зазвичай сильно по потилиці б'є», - обурені українці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Гієни!",- додають інші.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.