У четвер вранці, 12 листопада, стало відомо про раптову смерть молодого українського співака і композитора Філіпа Левшина.

Чотири роки 28-річний хлопець боровся з панкреатитом, але хвороба, на жаль, виявилася сильнішою. Про трагедію стало відомо після того, як на Facebook-сторінка співака його колеги і друзі почали залишати пости скорботи.

"Він був талановитим автором, співаком, шоуменом, багато його знали по телевізійних проектах. Думаю у багатьох з ним тільки хороші асоціації. Кілька років тому ми йому вже допомогли, витягли його з того світу, але в цей раз підступний панкреатит все ж переміг, у Філіпа залишилася тільки Мама", - написав Андрій Царенок.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Навесні 2016 року співак потрапив в реанімацію з фатальним діагнозом – панкреонекроз підшлункової залози з відмовою життєво важливих органів. За якихось півроку в лікарні хлопець переніс понад 20 операцій. Тоді весь український шоу-бізнес кинувся на допомогу молодому виконавцю. Сильна віра в життя тоді перемогла.

Після виписки Філіп повернувся до роботи і почав записувати нові пісні. У 2020 році хвороба нагадала про себе, і на цей раз перемогти її не вдалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер Михайло Жванецький. Письменник був істинним українцем: "Фашистів тут немає"

Як повідомляв "Знай.ua", Миколаїв згадав про нічні пригоди зі Жванецьким після його смерті: "Ось це новина"

Знай.ua писав, клавіша Біла, клавіша чорна ... кришка: помер сатирик Михайло Жванецький, згадуємо найкращі його цитати.