У мережі з`явилися нові деталі загибелі 35-річної Анастасії Островської. Серце дружини ексміністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі перестало битися у неділю, 8 листопада.

Ще місяць після хірургічного втручання жінка мучилася від болю. А все починалося як нескладна планова операція, на якій Анастасії мали видалити камені з жовчного міхура. Операція, яка зазвичай займає 40 хвилин, затягнулась на довгих 5 годин, пише "Це моя Україна".

Хірургічне втручання проводили лапороскопічно, тобто без розрізу черевної порожнини. Усе йшло добре, поки в один момент лікарі не помилилися і не перерізали судину, що забезпечувала кровопостачання до печінки.

За кілька годин медики стабілізували стан Анастасії. Жінка проходила реабілітацію, коли почалися проблеми з дренажем, через що зовсім скоро знадобилася ще одна операція. Лише через тиждень після першого візиту в хірургічне відділення Анастасія знову опинилася під ножем. Після операції жінку ввели у наркотичний сон, проте старання медиків виявилися марними. Увечері 8 листопада серце Анастасії Островської зупинилося назавжди.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Довідково: Олександр Квіташвілі — грузинський і український державний діяч, ректор Тбіліського державного університету, міністр праці, охорони здоров'я і соціального захисту Грузії, міністр охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський підхопив коронавірус і зачинився вдома: "На жаль..."

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.