У Києві впіймали злочинця, який зривав жіночі сумочки – він виявився сантехніком. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, вдень злочинець працював сантехніком, а як тільки вечоріло – сідав на мотоцикл і вирушав на свій «промисел».

Впіймати зухвалого грабіжника змогли на проспекті Правди, 35 А. Чоловік, як завжди, зірвав сумочку з плеча у жінки, однак вже через кілька десятків метрів його затримали свідки події. При цьому злочинець впав на припарковане авто Chevrolet.

Як вдалося дізнатися, чоловікові на ім’я Ярослав 37 років. Він стверджує, що сумочку не зривав, а просто "зачепив випадково".

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Крім того, з’ясувалося, що на промисел Ярослав вирушив, накурившись марихуани. За зберігання наркотиків його вже притягали до відповідальності і позбавляли водійських прав.

У спільноті додають, що схожий випадок також трапився в Шевченківському районі столиці – підозрюють, що то була справа рук цього ж злодія.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

«Так він зірвав джекпот - його спіймали, це кращий дарунок для нього від долі», «Для таких кращим покаранням є позбавлення кінцівок!», - вважають кияни.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.