Проект нового Генерального плану Києва був остаточно доопрацьований у четвер, 12 листопада. Він був опублікований на сайті Київської міської держадміністрації та на сайті комунальної організації «Київгенплан».

Відповідно до оприлюдненого плану, вже до кінця 2040 року в Києві повинен з'явитися тунель, який пройде під руслом Дніпра.

Планується, що тунель буде починатися в Дніпровському районі і закінчуватися біля станції метро Героїв Дніпра в Оболонському районі.

Ще одним цікавим доповненням до генплану стала майбутня четверта лінія Київського метрополітену- "Подільсько-Вигурівська". В даний час її будівництво знаходиться на стадії проекту.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Довжина нової гілки метрополітену повинна становити близько семи кілометрів. Гілки ще не існує, проте вже будується Подільський мостовий перехід, на якому передбачений нижній Естакадний рівень, де прокладуть лінію з трьома естакадними станціями.

Нагадавши, правила податків на нерухомість в Україні стали жорсткішими.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям доведеться сплатити податок на нерухоме майно.

Також Знай.uа писав, "слуги" хочуть змусити українців платити за домашніх тварин.

Додамо також, що раніше повідомлялося, що у Києві почнуть зносити хрущовки, пакуйте речі. При цьому "згода мешканців на знесення будинку не потрібна".