У Києві шукають бомбу під Верховною Радою. Повідомлення про мінування надійшло в поліцію сьогодні вранці, розповіли правоохоронці.

Про те, що невідомі замінували Верховну Раду, поліцейським стало відомо з анонімного дзвінка, який надійшов близько 9:00 ранку в п'ятницю, 13 листопада.

На місце події тут же відправили наряд поліції, який тут же перекрив доступ до території.

Наразі правоохоронці біля будівлі Верховної Ради України очікують приїзду вибухотехніків.

Ні пройти, ні проїхати до Верховної Ради зараз не можна, йдуть роботи з пошуку вибухонебезпечних предметів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що повідомлення про мінування можуть бути і не помилковими. У Львові прогримів вибух, в якому постраждали люди. За первісною інформацією постраждав 23-річний молодий чоловік.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську затримали псевдопідривника. Городянин від образи подзвонив в поліцію і повідомив, що Нічний клуб замінований. правоохоронці також відреагували на виклик, але вибухівки не знайшли.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліція відпрацьовувала відразу кілька повідомлень про підозрілі предмети на вулицях і про наявність вибухівки на станціях метро.