Стало відомо про те, що в столиці автомобіль вилетів на тротуар разом з людьми.

Таким чином, повідомляється, що сталася аварія на Окружній дорозі, відразу навпроти Електронмашу.

Попередньо, загинуло чотири людини, і ще троє були поранені. Однак, інформація на різних джерелах різна. Потрібно чекати офіційного коментаря поліції.

Аварія в Києві, фото: соціальні мережі
Аварія в Києві, фото: соціальні мережі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, які повинні встановити всі подробиці трагедії.

Пізніше, виявилося, що машина належить водієві служби таксі Uber. Занадто багато аварій за останній час за участю таксистів.

Люди в коментарях предложиоли збільшити їм штрафи, або вжити будь-які інші заходи, щоб уменьшиить кількість такого свавілля на дорогах в кілька разів.

В якому він був стані за кермом - з'ясовується.

Раніше в Харкові сталося жахлива ДТП зі смертельним результатом. У середу, 11 листопада, на одній з центральних міських вулиць автомобіль BMW скоїв наїзд на пішохода, який переходив через проїжджу частину.

Нагадавши, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай, на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".