У понеділок, 9 листопада, безвісти зникли двоє мешканців Баранівки (Житомирська область). Їх шукали два дні, допоки не знайшли мертвими у річці Случ, обидва знаходилися у салоні авто.

Начальник Нацполіції Житомирської області Юрій Олійник розповів, що знайдені тіла належать дитині і дорослому чоловіку - батьку та пасинку. Потоплений автомобіль Citroen Berlingo, в якому знайшли нещасних, належав родині.

"При обстеженні берега на траві та очереті знайшли сліди шин, що вели до води. При дослідженні річки водолази обласної аварійно-рятувальної служби виявили затоплений транспортний засіб з тілами чоловіка та хлопчика", – розповів Юрій Олійник.

Автівку підняли з дна водойми за допомогою спецтехніки. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини загадкової трагедії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "Рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь - захлинався і відчайдушно боровся за життя: "Я тут, матусю!"