У Києві лікарні не можуть приймати нових пацієнтів з коронавірусом: в медустановах банально закінчилися вільні ліжка.

Їхню кількість не можуть розширити через брак медперсоналу. Про це в ефірі українського телеканалу заявив головний лікар Київської міської клінічної лікарні № 1 Олександр Іванько.

"Кількість хворих на Covid-19 тут перевищує норму, яку Київська міська клінічна лікарня № 1 може прийняти. Зараз ця лікарня може помістити близько 100 осіб, хоча тут хворих значно більше", - розповів медик.

Іванько додав, що в лікарнях катастрофічна нестача робочих рук, адже лікарі теж йдуть на лікарняні, заражаючись коронавірусом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом: це важливо запам'ятати. Українці найчастіше заражаються коронавірусною інфекцією в місцях масового скупчення людей. При цьому підчепити новий вірус на вулиці практично неможливо.

Також портал Знай.uа писав, що харківських медиків обвели навколо пальця, коронавірусних грошей кіт наплакав: "Ризикуємо життям за спасибі" Харківським медикам виплатили менше половини належних доплат за боротьбу з коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "Пробач мені, крихітко" У приватній клініці Києва після операції на жовчному міхурі померла 35-річна дружина колишнього міністра охорони здоров'я.