Гільерміна і Фернандо Гарсія давно щасливі у шлюбі та виховують двух чудових діточок, а нещодавно з`ясувалося, о пара чекає на щасливе поповнення. Ця новина всіх неймовірно потішила.

Оскільки це не перша вагітність для Гільерміни, вона не спішила на консультацію до лікаря, адже знала, що з нею усе в порядку. Так і було до середини терміну, аж поки живіт жінки не почав рости неймовірними темпами, а на шкірі не з`явилися дивні синці. Подружжя зрозуміло, що відбувається щось не те, і все ж звернулося до лікаря.

Гільерміні зробили УЗД, результати якого шокували всіх! Виявилося, що вона носить під серцем п’ятеро близнят!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Медики попередили жінку, що така вагітність зазвичай протікає важко, а народження дітей може статися раніше призначеного терміну, і це може позначитися на здоров’ї дітей.

На щастя, перебуваючи під пильним наглядом лікарів, Гільерміна відчувала себе добре, її чоловік у всьому їй допомагав і невпинно підтримував.

Самі пологи пройшли дуже добре, в них брали участь цілих вісім лікарів і близько десяти медсестер! Завдяки їм на світ з’явилися п’ять здорових малюків: три дівчинки і два хлопчики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вагітна українка не доїхала до пологового будинку, дитина вискочила кулею

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям почали видавати електронні довідки з пологових будинків, де отримати

Також, "Знай.uа" писав, що пологові будинки Тернополя наповнилися новонародженими малюками