Заява "Епіцентру" про 72-годинну п'ятницю обурила главу Міністерства охорони здоров'я Максима Степанова.

Під час брифінгу в четвер, 12 листопада, Степанов запропонував представникам гіпермаркету разом з ним з'їздити в реанімацію і подивитися на людей, які вмирають від коронавірусу.

"Хочете покуражитися, хочете робити фарс на здоров'ї людей. Якщо хочете покуражитися - поїхали разом в реанімацію і робіть це перед людьми, які вмирають щодня, перед медиками, які борються за життя людей зі сльозами на очах, коли не вдається врятувати людину", - зазначив міністр охорони здоров'я.

Максим Степанов сподівається, що його колеги-міністри дадуть відповідь на подібний "фарс і цинізм".

Починаючи з 14 листопада в Україні рішенням Кабміну ввели карантин вихідного дня, це означає, що всі громадські заклади будуть закриті, крім продуктових магазинів, аптек і заправок. У зв'язку з цим в мережі гіпермаркетів Епіцентр у Facebook вирішили "пожартувати" на тему введення карантину вихідного дня. "Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю. Продукти у нас є, товари медичного призначення, ліки - є, корм для тварин - є. Завозимо пальне", - йдеться в повідомленні Епіцентру.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом - це важливо запам'ятати.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні з 14 листопада вводять карантин вихідного дня, які обмеження діятимуть.