Кінотеатри України готуються до закриттів і звільнень персоналу. Про це заявив один із засновників мережі «Планета кіно» Дмитро Деркач, передає телеграм-канал «Київ сьогодні».

Як зазначається, на такі заходи кінотеатри змушені піти через введення в країні «карантину вихідного дня». Вже з 14 листопада в Україні по вихідних повинні бути закриті Ресторани, кафе, Кінотеатри і ТРЦ. Це означає, Що кінотеатри можуть розраховувати тільки на 20% від звичайного прибутку.

За словами Деркача, в нових умовах кінотеатри пропрацюють ще тиждень, після чого їх чекає закриття. Також Деркач анонсував звільнення півтисячі співробітників.

В даний час кінотеатри мережі працюють в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові та Сумах.

У свою чергу власник кінотеатрів Multiplex Роман Романчук вважає, що в нових реаліях працювати без урядової підтримки буде нереально.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Кожен місяць ми несемо збитки. Карантин вихідного дня відніме у нас 70% доходів", - зазначає він.

Аналогічні заяви озвучили і в інших кінотеатрах України.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що міністр Степанов присоромив Епіцентр за жарти про карантин: "Хочете покуражитися? Поїхали в реанімацію"

Також портал Знай.ІА писав, що українці прорвалися в "Феофанію" до Зеленського і Єрмака: сувора секретність, VIP-клієнти і дорогі консультації.

Також портал Знай.ІА писав, що у Запоріжжі витратять 3 мільйони на лікарні-ні повітря, ні медиків.