У київському аеропорту "Бориспіль" утворилися кілометрові черги з прибулих, яких ніхто не поспішає обслужити на паспортному контролі.

На відео, яке "Київ Оперативний" публікує на своїй сторінці в Facebook, видно, як десятки людей змушені товпитися, тому що жодне з вікон не працює. Все це призвело до грубого порушення норм карантину, про дотримання дистанції вже говорити не доводиться.

"Жодне вікно паспортного контролю не відкрито. Стоїмо вже хвилин п'ять, чекаємо. Повний аеропорт людей",- каже пасажирка, яка зробила відео.

Єдине, чого дотримувалися присутні, це правила про носіння масок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень у Харківську область.

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 жовтня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця з фальшивим паспортом громадянина Великобританії.

Також портал Знай.uа писав, що у п'ятницю, 16 жовтня, в Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з продажу бурштину-сирцю, видобуток якого на деяких ділянках після онлайн-торгів у липні був дозволений.