У Національному художньому музеї України, в Києві, співачка ТО-MÁ влаштувала справжній погром. Про це повідомляє Знай.uа, посилаючись на прес-службу артистки.

Після того, як в мережі з'явився невеликий уривок з нового відео, один стурбований шанувальник сучасного мистецтва всіма доступними способами спробував зв'язатися зі співачкою і висловити своє обурення побаченим.

Картина Олександра Ротко, що увійшла до списку 20 найдорожчих картин світу, піддалася вандалізму з боку співачки і її екранного коханого. Прийнявши все за чисту монету ексцентричний молодий чоловік вимагав відплати і навіть звернувся до органів правопорядку із заявою про псування предмета високого мистецтва.

Звичайно, картина виявилася репродукцією, яка і була знищена тільки в рамках зйомок.

Сталося все в National Art Museum of Ukraine, де за задумом режисера Стаса Морозова і бешкетує закохана парочка.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: прес-служба TO-MÁ
Фото: прес-служба TO-MÁ

"Наша історія про нескінченну молодість і пристрасть, - коментує режисер - ходіння по межі емоцій, коли ви на «хвилі» зі своєю любов'ю. Але чи безпечно і законно це?»

«Я була здивована, дізнавшись, що любов офіційно визнана Всесвітньою Організацією Охорони Здоров'я - психічним захворюванням, - коментує TO-MÁ, - і крім всіх ознак, властивих цьому відхиленню, може довести людину до стану афекту. Саме так відбувається, коли, сліпо бажаючи бути з об'єктом своєї любовної лихоманки, людина може «наламати дров», іноді і переступивши закон.

Шкідлива звичка у вигляді любові до нестандартного і небезпечного молодого чоловіка штовхає співачку на злочини.

Нагадавши, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай. ua, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай. ua писав, що реперка Alyona Alyona розбила сотні тарілок перед закоханим однооким Гудковим.