Через дев'ять місяців розслідування і великої кількості різноманітних експертиз прокуратура оголосила про підозру хірургу Київської дитячої лікарні, з вини якого, імовірно, померла дитина. Про це повідомили у відомстві.

За інформацією прокуратури, лікарю загрожує до п'яти років тюремного ув'язнення.

Медика звинувачують у тому, що він призначив процедуру гастроскопії дитині у віці двох років. Під час процедури дитина почала задихатися і померла.

Проте, в діях лікаря, який проводив гастроскопію, порушень не знайшли, він продовжує працювати в лікарні.

«Та що б ви здохли з вашою каральною медициною. Хоча, чому дивуватися. На арені лікарі, які "вчилися" на контракті. "Занюхуючи" лекції по клубах і проплачуючи практику та інтернатуру, жодного разу в очі не бачачи "швидкої" і лікарні", " всі, хто цього доктора захищає, проведіть експеримент-почніть кричати і видиратися, а хтось нехай вам в горло і стравохід якусь трубку запихати почне «і потім тут діліться враженнями, якщо живі залишитеся! Ця процедура дітям до 5 років проводиться під анестезією!«, "Та вона і дорослим під анестезією робиться", - зазначають українці в коментарях.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Взагалі то, цю процедуру діткам до 6-7 років призначати не можна, моїй дитині хотів зробити лікар до іншої гастроентеролог заборонив це робити такій маленькій дитині, нам тоді було 4 роки, і я їй дуже вдячна. А цей лікар-про що думав, коли 2-річній дитині призначав цю процедуру?", "Найсумніше, що лікарі завжди "праві", а батьки безсилі! Навіть смерть малюка нічого не змінить в цій дебільній системі!

Дуже шкода хлопчика і батьків!",- додають коментатори.

Нагадаємо, що любляча мама виховує двох дорослих синів з інвалідністю, руки опускаються

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік з аутизмом страждає від малолітніх садистів

Також, "Знай.uа" писав, що молодий українець став інвалідом через друга, потрібна термінова допомога