У Києві розшукують хлопчика, який має важке захворювання – аутизм. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук неповнолітнього ведеться силами Солом’янського управління поліції ГУНП у Києві.

За інформацією правоохоронців, розшукується малолітній Васько Єрмолай Русланович. Дитина 2010 року народження. У середу, 11 жовтня 2020 року, хлопчик пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся.

Прикмети дитини: виглядає на 10 років, високий - на зріст 165 сантиметрів, худорлявої статури, волосся русяве, коротко підстрижене.

Особлива прикмета - на лобі помітний шрам.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Крім того, хлопчик має психічний розлад - він хворий на аутизм, і може здаватися трохи «не при собі».

Нагадаємо, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів. Від допомоги рятувальників та медиків чоловік відмовився.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка. Останній раз дівчина виходила на зв'язок 8 листопада о 17: 30. поліція просить допомогти в пошуках дівчини.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся. пропав Стефковский Володимир Васильович. Він вийшов з дому і більше його ніхто не бачив. Відомо, що чоловік 1960 року народження житель міста Червоноград, зник 26 жовтня. В даний час зв'язок з ним відсутній, місце перебування його невідоме. Останній раз чоловіка бачили о 19.00 годині цього ж дня.