Про це на своїй сторінці у Facebook заявив один із лідерів партії, народний депутат України 7-8 скликань Артур Палатний.

Політик звернув уваги на результати, отримані в столичному регіоні. Так, за його словами представники «УДАРу» працюватимуть в 12 ОТГ та двох райрадах Київщини.

Крім цього, представник цієї політичної сили обраний Головою Баришівської об’єднаної територіальної громади. «Вони — кращі з кращих, ті, кому можна довіряти і ті, хто точно не підведе», – зазначив Палатний.

Він також додав, що партія має намір взяти участь у парламентських виборах, «заради посилення команди на місцях та втілення програмних засад нашої партії на державному рівні».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбулися чергові місцеві вибори. Результати у деяких регіонах держави досі встановлюються. У великих містах, таких як Львів та Дніпро вже призначили другий тур для виборів міських голів. Мером столиці ж залишився її нинішній очільник Віталій Кличко – лідер політичної партії «УДАР» – за нього свої голоси віддали 50,42% виборців.