Шалений скандал розгорівся у звичайному дитячому садку в селі Веприн Житомирської області: одна з мам звинуватила вихователів у побоях, у відповідь почула багато приємного.

У Facebook-групі "Батьки SOS" Маша Ткачук розповіла, що сталося, і прикріпила скріншоти листування з завідуючою і вихователькою.

Жінка поскаржилася завідувачці, що дитина розповіла, що в садку її вдарили. У відповідь матусю намагалися зробити винуватою, тому що вона повідомила про це "невчасно", і тепер буде складно з'ясувати, хто з персоналу підняв руку на дитину.

Наприкінці листування в групі дитсадка в Viber "вишенькою на торті" стало повідомлення від виховательки групи, яка відкрито почала ображати Марію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дитину вдарили і це - факт (дитина вказала на няню). Це просто жах, спочатку винна мама, що невчасно повідомила, але тут справа не в тому, коли повідомив, а в тому, що сама директор підтверджує, що такі випадки вже були. По-друге, звинувачення в тому, що в іншому саду також лупили, це — неправда, сад поміняли вимушено через переїзд, а сад був чудовий, і в кінці найсмачніше - коментар від вихователя групи, просто вводить в ступор. Як взагалі можна таке писати? Хто їм дає право так спілкуватися з батьками? Страшно уявити, як вони поводяться з дітьми за закритими дверима? І наостанок, як виявилося, на няню і вихователя, який дозволив собі некоректну поведінку, скарги вже були, але чомусь ніяких заходів не вжили",- розповіла жінка.

Марія додала, що вже написала до селищної ради села Вишевичі заява з приводу ситуації з побиттям її дитини в дитячому садку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, школярка завагітніла у 13, горе-батьки махнули рукою: "Винен карантин".

Як повідомляв Знай.uа, червоний карантин в Україні: Ляшко розповів, як зміниться робота шкіл і дитсадків.

Знай.uа писав, українцям представили новий закон про "дистанційку": як працювати вдома і навіщо потрібен гнучкий графік.