У Києві чоловік, якого раніше вже затримували за вчинення злочину, постав перед судом вдруге. Про це стало відомо з матеріалів судового засідання.

Як зазначається, вперше чоловіка засудили в серпні минулого року – тоді він впіймався на крадіжці комп’ютерної техніки. Зловмисник обіцяв суду, що більше не вчинить жодного злочину.

Однак цього разу Печерським районним судом Києва злочинця було визнано винним у крадіжці семи плиток шоколаду марки Milka. За вчинений злочин чоловікові присудили три роки тюремного ув’язнення.

Свій другий злочин киянин скоїв 27 квітня цього року: він зайшов до одного із супермаркетів мережі «Сільпо», розташованого на площі Спортивній, 1-а, і привласнив там сім шоколадок – поклав їх до свого рюкзака. Загальна вартість вкраденого становить майже 490 гривень.

Йому вдалося пройти крізь рамки магазину, але його затримав охоронець.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На суді злочинець визнав свою вину і просив, щоб його пожаліли – він нібито хотів купити шоколадки, але не мав грошей.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їхні гроші під двірниками.

Також Знай.uaписав про те, що у соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний Відеоролик незвичайного пограбування.

Нагадавши, що в Києві на вулиці Запорожця з'явилося оригінальне паркувальне місце. Це місце позначено червоною фарбою, а посередині його вказано "не паркувати".