Стало відомо про те, де ж українці заражаються коронавірусом найчастіше. Які місця обходити стороною.

Таким чином, повідомляється, що сама велика небезпека розташовується в місцях, де є величезні скупчення людей: а також, замкнуті приміщення.

На вулиці підхопити вірус можна, але зробити це досить таки складно. Про це розповів завідувач Чортківського відділу Генерального управління Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України Микола Михайлюк.

Київ, фото: скріншот з відео
Київ, фото: скріншот з відео

Велика загроза заразитися є на хворих святах, по типу весілля і хрестин. Також, не виключено зараження на дні народження, де збирається багато людей, і практично ніхто не дотримується масочного режиму.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також, чималу небезпеку становить громадський транспорт. Там теж дуже легко заразитися. Люди в них не тільки знімають маски, але, і не дотримуються дистанції.

Тому, краще зайвий раз прогулятися пішки, і тим самим уникнути зараження, ніж потім лікуватися ще адже невідомо як у вас буде протікати захворювання, так як коронавірус досить підступний. Хтось переносить його в плешкой формі, а хтось знаходиться на межі життя і смерті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.