У Києві на акцію протесту до будівлі уряду вийшли працівники медицини і пацієнти, які вимагають виділити на галузь обіцяні гроші. Про це повідомили у виданні OBOZREVATEL.

Як повідомляється, сьогодні, 11 листопада, під будівлею Кабінету Міністрів лікарі, медсестри і санітари, а також пацієнти лікарень, проводять акцію протесту з вимогою передати на медицину майже 110 мільярдів гривень. У бюджеті на 2021 рік уряд урізав фмнансування медицини.

З собою учасники мітингу принесли кістки тварин. За їх словами, таким чином вони вимагають від уряду припинити кидати в них "обгризені кістки". Акція так і називається - "Обгризена кістка для медиків і пацієнтів: Кабмін, досить зрізати бюджет на медицину!"

Фото: Цензор.НЕТ
Фото: Цензор.НЕТ

Фото: Цензор.НЕТ
Фото: Цензор.НЕТ

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Фото: Цензор.НЕТ
Фото: Цензор.НЕТ

Фото: Цензор.НЕТ
Фото: Цензор.НЕТ

На плакатах мітингувальників написано "+102 мільярди гривень на медичну реформу, +77 мільярдів гривень на ліки", " 5% ВВП - це формула виживання!».

Поки що в уряді ніяк не відреагували на те, що відбувається під їхніми вікнами, і не коментують ситуацію.

Нагадаємо, раніше 11 градусів тепла, унітаз в центрі палати і одна розетка на всіх: в яких умовах лікують ковід в Україні

Як повідомляє портал «Знай.uа» Моторошні будні Харківської інфекціонки показали на всю Україну: задихаються в коридорах

Також «Знай.uа " писав, що Харківський лікар розповів правду про коронавірус в Україні: "можна і на вулиці лікувати…"