У жовтні середня вартість нерухомості у київських новобудовах збільшилася на 0,9% порівняно з вереснем. Так, ціна на 1 кв. м в новобудовах столиці сягнула 30 450 грн.

Вартість квартир у Святошинському і Дніпровському районах знизилася на 2,3% і 1,4% відповідно, пише gazeta.ua. Що стосується усіх інших районів, то ціни прямують лише вгору. Серед лідерів - Дарницький район.

"50% структури первинного житла в Києві склали квартири комфорт-класу, 26% - бізнес-класу, 17% - економ-класу і 7% - преміум-класу. 15% в структурі пропозицій житлових комплексів в жовтні склали пропозиції в Голосіївському районі, по 14% - у Шевченківському та Печерському районах, 12% - в Дарницькому і 11% - в Солом'янському", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в жовтні 2020 року найменше новобудов виставляли на продаж у Деснянському, Дніпровському, Святошинському та Подільському районах- по 7%, в Оболонському - 6%.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, правила податків на нерухомість в Україні стали жорсткішими.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям доведеться сплатити податок на нерухоме майно.

Також Знай.uа писав, "слуги" хочуть змусити українців платити за домашніх тварин.