Як відомо, тепер, з 6 листопада 2020 року, українці платитимуть штрафи на відсутність маски в громадських місцях. Але, чи всі цього дотримуються.

Таким чином, повідомляється, що депутати Верховної Ради України ввели штрафи за те, що українці не надягають маски в громадських місцях.

Сума штрафу становить від 170 до 255 гривень.

Виписувати їх будуть за те, що українці знаходяться в громадських місцях, транспорті без захисної маски. Це правило буде діяти до тих пір, поки не закінчиться карантин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За це рішення проголосувало 262 народних депутати. При цьому, робили вони це без захисних масок.

Карантин в Україні, до слова, продовжили до 31 Грудня, до кінця року. Після цього, він найімовірніше буде продовжений знову.

Нагадаємо, що в Україні вже з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 479 197 випадків зараження. За добу зафіксували 10 842 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 214 657 пацієнтів. За останню добу видужало 5 514 осіб, 191 особа померла.

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.