Стало відомо про те, що в столиці завелися кмітливі хлопці, які хочуть заробити.

Таким чином, повідомляється, що в столиці невідомі поставили посеред парковки в одному з дворів незвичайний вагончик.

Там вам пропонують зробити тест на коронавірус, і отримати результат вже через добу. Вартість такої послуги становить 950 гривень-тобто не найдорожчий, але і не найдешевший.

Мобільна лабораторія в столиці, фото: соціальні мережі
Мобільна лабораторія в столиці, фото: соціальні мережі

Попрацювати їм вдалося недовго. Незабаром після початку почали надходити скарги, і співробітники правоохоронних органів були змушені зайти до них в «гості».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мобільну лабораторію прикрили.

При цьому, варто відзначити, що на сланний момент дуже складно здати тест, так як в лабораторіях постійні черги. Люди змушені стояти з самого ранку в кілометрових чергах, щоб за кілька хвилин здати тест.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 479 197 випадків зараження. За добу зафіксували 10 842 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 214 657 пацієнтів. За останню добу видужало 5 514 осіб, 191 особа померла.

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.