Під Києвом у лісі виявили унітаз. Він стоїть серед дерев. Хто і навіщо його туди приніс, залишається невідомим.

Фото унітазу в лісі зробили жителі столиці, а опублікував фото Телеграм-канал «Х*євий Київ». У підписі до фото йдеться, що ліс – це Громадська вбиральня, куди можна викидати все. Потім автор пише, що вбиральня тут стоїть, напевно, для організації відхожого місця для всіх бажаючих. Також говориться, що унітаз був знайдений, коли автор вийшов подихати повітрям на Лісовому масиві.

"Кажуть, що ліс-це громадська параша! Ан ні, в лісах у нас все чинно і організовано-Вбиральні для всіх бажаючих 😎 на Лісовому вийшла подихати свіжим повітрям- " тітка Махіто, - йдеться в повідомленні.

Нагадавши, Знай писав, що Дмитро Комаров розповів, чим українці відрізняються від жителів країн Європейського Союзу. Відомий телеведучий розповів, що тільки жителі країн пострадянського простору можуть пройти без черги, прикинутися інвалідами або бути вічно незадоволеними всім навколо. Комаров зазначив, що жителі ЄС так не поводяться, вони не скаржаться на владу і не грублять, поступаються жінкам місце. Найголовніше громадяни ЄС ніктогда не кидають сміття де попало.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Тернополі містяни перетворили подвір'я багатоповерхівки на сміттєзвалище. Мешканці приватного сектору вирішили, що за вивезення сміття та відходів можна не платити, а продукти своєї життєдіяльності можна підкласти в контейнери та майданчики багатоповерхових будинків.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині еко-активісти зафіксували самоуправство та свинство співробітників лісгоспу. У Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки. При цьому після себе вони залишили сміттєзвалище. Все це було зафіксовано на фото і відео і викладено в мережу.