У мережі розповіли про володіння судді КСУ. Які схеми він використовував, щоб збагатитися, поки українці живуть на копійки.

Таким чином, повідомляється, що Олександр Касмінін зумів взяти від роботи все, навіть службову квартиру за п'ять мільйонів гривень. Все тому що він "громадянин".

Державне приміщення в рахунок стало власним. Суддя його приватизував, а сам Касмінін на таке говорить, що суддя - громадянин України, тому має на це право.

Також, у нього у власності близько 17 земельних ділянок, Загальна площа яких приблизно 22 гектари.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Є і автопарк вартістю 3 мільйони гривень. І як же, без кумівства. Олександр Касмінін влаштував до Конституційного Суду України свою дочку, вона стала його помічницею.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський може розпустити депутатів парламенту, якщо ті не звільнять суддею Конституційного Суду.

Про це глава держави заявив у понеділок, 2 листопада в ефірі ток-шоу «Свобода слова».

Пан президент каже, що якщо буде так, що це реальний політичний конфлікт. В першу чергу він чекає підтримки від депутатів політичної сили "Слуга народу".

Нагадаємо, що нещодавно в Європарламенті заявили про те, що вони підтримають Володимира Зеленського в ухваленні законопроекту Про відновлення доброчесності КСУ.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Володимир Зеленський хоче звільнити суддів КСУ за скасування кримінальної відповідальності за невірне декларування.

Також " Знай.ІА " писав, що президент України Володимир Зеленський скликав термінове засідання РНБО через загрозу національній безпеці.