У неділю ввечері, 8 листопада, в Києві на вулиці Олени Теліги п'яний водій мало не влаштував ДТП: чоловік весело відсвяткував поїздку дружини до Туреччини.

Як повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, патруль звернув увагу на Mercedes, який здійснював дивні і небезпечні маневри, після повідомлення іншого водія: він мало не потрапив в аварію через нетверезого "сусіда".

Через кілька хвилин патрульні зупинили порушника. Він чесно розповів, що відправив дружину на відпочинок в Анталію і вирішив відзначити цю подію.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тест на вміст алкоголю в крові показав 2,26 проміле.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом шумахер на Toyota покалічив 7-річного хлопчика і перевів стрілки: "стрибнув під колеса".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії"За майбутнє".

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі водій маршрутки № 83 не пустив в салон дитину, тому що у нього не було маски.