Стало відомо про те, що Віталій Кличко привітав Джо Байдена з перемогою на виборах у США.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook мер міста Київ Віталій Кличко привітав новообраного президента США Ржой Байдена з перемогою, а також висловив надії на тісну співпрацю з Україною.

Згадав він також і про їхню особисту зустріч. Бачилися вони неодноразово, як у США, так і в Україні. Він говорить про те, що шалено поважає політика, який підтримує Україну в боротьбі з Російською Федерацією, а також в реформах.

У США на виборчих перегонах перемогу здобув кандидат від демократів Джо Байден. Трамп його перемогу не визнає і обіцяє судитися. Але світові лідери вже вітають Байдена.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Прихід до влади Байдена однозначно позначиться на Україні. Байден завжди був другом України і хочеться вірити, що він і далі найжорсткішим чином буде протистояти агресії Росії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вибори в США, судові позови Трампа до Байдену, найвища явка за 120 років і карта голосування.

Як повідомляв Знай, Байден практично оголосив про свою перемогу.

Знай писав, Трампа переодягли для гри в гольф відразу після заяв про перемогу Байдена: змінив президентські штани на бузковий наряд.