У Києві "інтелігентний чоловік" виявився нахабним злодієм. Про це написали у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався в салоні маршрутки №518 - там чоловік в окулярах вкрав мобільний телефон Xiaomi у 17-річної дівчинки.

«На щастя для дівчинки, відразу після того, як злодій спробував вийти з вкраденим телефоном на проспекті Перемоги, 88/2, його затримали співробітники поліції», - пишуть в співтоваристві.

Як виявилося, затриманий - раніше неодноразово судимий за крадіжки громадянин Аліханашвілі Гіві, 1966 року народження.

"Ех, добре б депортувати Гіві...» ,- зазначає авто поста.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"Добре замаскувався - працівник НДІ, інтелігент. Але до марсельських злодіїв не дотягують", "Київ притягує не тільки туристів. Найширша географія гастролерів - від Берегово до Кавказу", "Йшов би ти працювати! Неподобство! Красти! Ганьба і жах!", "Хто заважає імміграційним службам України вислати довічно цього адепта чахохбілі і чурчхели?» ,- обурюються українці в коментарях.

"Мені так соромно за моїх співвітчизників-криміналів, що їх кількість перевищує тих грузинів, які життя віддали за Україну. Ці перевертні знищують світлу пам'ять і все святе. Українці і грузини з історії разом воювали завжди проти різних ворогів, а тут ці оп*щенці ганебні паскудять на радість росіян», - написав у коментарях співвітчизник злодія.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.