У Київській області поліція спіймала учасників злочинної групи, яка налагодила виготовлення наркотиків і продавала їх в Україні та країнах ближнього зарубіжжя.

Як повідомляє прес-служба прокуратури на своїй сторінці в Facebook, 50-річна росіянка на початку літа облаштувала під Києвом високотехнологічну лабораторію з виробництва психотропних речовин їй в цьому допомогла ще одна приятелька з Росії і двоє громадян України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Компанія" виготовляла метадон, який пізніше продавали в Україні, Росії та Білорусі.

Потужності нарколабораторії дозволяли робити до 100 кілограмом метадону за місяць - це 800 тисяч доз при роздрібній торгівлі.

Тим часом у Дніпрі судитимуть організаторку злочинного угруповання, яка постачала наркотичні речовини у виправну колонію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дніпровський блогер Віталій Піскун взяв інтерв'ю у довічно ув'язненого чоловіка, який розповів йому про своє життя і плани на майбутнє.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Каховському водосховищі спіймали браконьєрів, які ловили раків.

Також Знай.ua писав, що у Кривому Розі шахраї оформляли на людей онлайн-кредити.