До 2030 року середня зарплата в Україні встановиться на позначці 900 доларів (25,5 тис. гривень), а пенсія - 300 (8,5 тис. грн).

Таку заяву зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час презентації аудиту української економіки. За його словами, через 10 років українці можуть розраховувати на подвійне зростання ВВП.

"Таке зростання може бути - світовий досвід тому підтвердження", - сказав глава уряду. Шмигаль додав, що в багатьох державах, де втілили таке зростання економіки, не було такого потенціалу, яким володіє Україна.

Шмигаль зазначив, що при такому розкладі зарплата в Україні зросте вдвічі - до 890 доларів на місяць, а пенсія – втричі, до 288 доларів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко назвав опитування Зеленського непотребом: "Зіпсували настрій"

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали "червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.