У Києві голий чоловік, перебуваючи у неадекватному стані, влаштував погром декількох автомобілів, після чого вирушив на «прогулянку» зачиненим торговельним центром. Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначають, що все сталося в Оболонському районі. Чоловік на ім’я Олександр на автомобілі «Мерседес» Е-класу із друзями розважався на парковці поблизу «Леруа Мерлен». Їхні розваги тривали до першої години ночі.

«Потім уявив, що він Халк і пішов все ламати і трощити. Спочатку завдав шкоди самому «Леруа Мерлен», а потім побіг далі - у чому мати народила», - розповідають у спільноті.

Після цього зовсім голий чоловік забіг на парковку ТРЦ «Полярний» і розбив там одразу три машини», — додали автори повідомлення, публікуючи відповідне відео з камери спостереження.

Впіймати неадекватного громадянина вдалося охоронцям торговельного центру: чоловік розбив скло і увірвався всередину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Швидше за все, Саша був у дуже сильному наркотичному сп’янінні. На місце прибула швидка, лікарі якої забрали його - приводити до тями. За попередніми оцінками, Саша завдав шкоди плюс-мінус на 200 тисяч гривень. Нормально погуляв, Саня», — підбили підсумки нічних походеньок чоловіка у спільноті.

«А може, треба машини на платну стоянку ставити на ніч?», «Не будь як Саня», «Саша, не розрахував з дозою забороненого в країні медикаменту!», «Напевно, жителі дзвонили поліції, скаржачись на шум. Якби поліція зреагувала відразу, то таких наслідків не було б. У нас зараз поліція виїжджає на труп або захищати незаконних забудовників, наприклад», - припускають кияни.

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Також Знай.ua писав, що Сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"