Популярне реаліті-шоу "Холостячка" не перестає дивувати та інтригувати своїх прихильників. Ролик із несподіваним знайомством оприлюднили на сторінці проекту в соціальній мережі Instagram.

Як зясувалося, один із потенційних наречених головної героїні шоу Ксенії Мішиної вирішив прийти на чергове побачення не сам, а з колишньою дружиною та їхньою спільною дитиною.

«Холостячку» неабияк здивував такий поворот подій, адже азвичай хлопці не знайомлять дівчат зі своїми колишніми. Пізніше Ксенія зізналася, що змінила своє ставлення до ситуації, адже насправді вся справа була у хлопчику – наречений Назар прагнув познайомити потенційну дружину із сином Платоном.

Дитину на зйомки, природньо, привезла мама – колишня дружина Назара. Тож знайомство було невідворотним.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Стереотип чи не стереотип - ось у чому питання. Як ви ставитеся до знайомства з колишніми своїх партнерів? 1 - нормально, враховуючи ситуацію, 2 - не нормально, так не повинно бути. Приєднуйтесь до обговорення в коментарях", - пропонують фанатам шоу його творці.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.